SFU’s internationale udvalg inviterer til international fredagsbar. Emnet denne gang er bosættelser og besatte områder, og vi har derfor inviteret henholdsvis Afrikakontakt til at snakke om Vestsahara og Mellemfolkelig Samvirke til at snakke om Palæstina.

Fra Afrika Kontakt kommer Mikkel Kaarsbøl.

Mikkel har arbejdet med konflikten i Vestsahara i 2 et halvt år. Her har han været med til at starte og drive et projekt i flygtningelejrene i Algeriet i samarbejde med saharawiernes studenterorganisation, UESARIO og har i den forbindelse også besøgt lejrene et par gange.

Fra Mellemfolkelig Samvirke kommer Ditte Bloch Noer.

Ditte har været meget i Palæstina. Hun vil fortælle personligt om, hvordan palæstinenserne lever med den 50 år lange ulovlige og brutale besættelse af deres land og den forsatte eskalerende annektering af jord til bosættelse og produktion.

Efter at begge har fortalt i ca. 30 minutter hver, lægger vi op til debat og snak ved bordene om dagens emne og andre internationale politikområder, som har interesse.

Desuden vil SFU’s internationale udvalg være at finde bag baren, hvor vi sælger øl og vand til studievenlige priser og er klar til spørgsmål og snak om vores arbejde rundt omkring i verden.

Så duk op til en fyraftensøl og en snak om international politik. Der er naturligvis også masser af plads til bare at hygge og koble af efter en lang uge.

Fredagsbaren bliver afholdt d. 24. marts på Blegdamsvej 24a fra kl. 18.

Arrangementet er åbent for alle.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.